Završna predizborna konvencija SPS-a

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije u Lazarevcu održala je večeras završnu konvenciju ispred Rudarske česme u glavnoj ulici kojoj je zavrđena predizborna kampanja  ove stranke.

Okupljenim sugrađanima i simpatizrima socijalista obratio se lider SPS-a, Ivića Dačić, Aleksandar Antić, ministar energetike i rudarstva i predsednik gradskog odbora Beograda SPS-a, Aleksandar Arsenović, kandidat ove stranke za predsednika opštine, kao i član Opštinskog odbora SPS Mina Tošanić. nakon obraćanja okupljenima je pevala Ana Bekuta.

Arsenović se prvi obratio okupljenima i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da bude i radi među ljudima iz SPS-a i rekao:

„Ja kao nosilac liste koalicije SPS-a i JS, mogu da vam obećam da ćemo posle 21. juna, nakon pobede, Lazarevac voditi punim srcem i sa mnogo pameti. Učinićemo sve, da građani Lazarevca budu potpuno zadovoljni sa nama“, pozivjući građane da na izborima 21.juna zaokruže broj 2.

Antić se osvrnuo na radnike Kolubare koji su radili sve vreme epidemije :Znam da su sve oči bile uprte u lekare, pored njih na vojsku i policiju, ali u pozadini tiho i herojski ovaj grad je radio, Kolubara je radila kako bi dala snagu i energiju Srbiji da opstane.“

Predsednik SPS-a Ivica Dačić je naveo da je Lazarevac uvek bio opština u Beogradu, gde je SPS dobijao najveći broj glasova na prethodnim izborima.

„Mi ćemo se u narednom periodu truditi da sačuvamo političku stabilnost. Iako smo u koaliciji sa Aleksandrom Vučićem, mi na izbore izlazimo samostalno, sa svojom koaliciom sa Jedinstvenom Srbijom i Draganom Markovićem Palmom. Naša uloga i zadatak je da se borimo i budemo što jači, ne plašite se svog aktivizma i svojih uverenja“, rekao je Dačić.

On je svoj govor završio ne pozivajući birače da 21.juna glasaju za SPS, već za Srbiju, i dodao građani najbolje znaju ko može učiniti najbolje za interese Srbije.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE