Završena rekonstrukcija Ulice „Dr Đorđe Kovačević“

Završeni su radovi na rekonstrukciji Ulice „Dr Đorđa Kovačevića“ MZ Gornji grad u Lazarevcu.  Predsednik opštine, Bojan Stević sa op[tinskim rukovodstvom obišao je završetak radova i tim povodom rekao:

„U Ulici „Dr Đorđa Kovačevića“ prvo je zamnjena vodovodna mreža kako bismo postavili uličnu led rasvetu. Sa jedne strane kolovoza urađene su najsavremenije behaton staze, postavljeni su mobilijari i šest prilaza ulazima u stambene zgrade.  Trenutno se radi i trotoar prema ovoj ulici u dužini od 400 metara, a biće urađeni i prilazi zgradama u MZ Gornji grad, kao i ulaz na parking u naselju Vrtić“, rekao je Stević.

Ulica je asfaltirana u dva sloja u dužini od 500 metara, a dobiće i 25 novih parking mesta, Sredstva za rekonstrukciju asfalta obezbedila je Direkcija za puteve Grada Beograda, dok je izvođač radova Beograd put.

Predsednik opštine zahvalio se građanima, pre svega MZ Gornji grad, ali i svim učesnicima u saobraćaju na strpljenju i dodao da se u narednim danima očekuje izgradnja trotoara sa druge strane kolovoza, koja neće ometati saobraćaj na ovoj deonici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE