Zatvara se Ulica Janka Stajčića od ponedeljka

Iz Sekretarijata za javni prevoz i rukovodstva GO Lazarevac obaveštavaju građane da će u ponedeljak 15. juna 2020. godine početi radovi na rekonstrukciji Ulice Janka Stajčića u Lazarevcu, u dužini od 1700 metara i to na na delu od Doma kulture u Šopiću do raskrsnice „Krivaja”. Predviđena je kompletna rekonstrukcija ulice koja podrazumeva zamenu toplifikacione, kanalizacione i vodovodne mreže, kišne kanalizacije, izgradnja trotoara duž obe strane puta, kao i led rasveta duž čitave deonice.

Član opštinskog veća opštine Lazarevac zadužen za saobračaj, Aleksandar Bulatović, najavio je da će tokom izvođenja radova doći do izmene režima javnog prevoza, koji će se odvijati kroz Ulicu Dula Karaklajića i Dimitrija Tucovića i dalje Ibarskom magistralom do Krivaje, gde nastavlja redovnom trasom. Detaljan izmenjen režim saobraćaja biće naknadno objavljen od strane preduzeća za javni prevoz u GO Lazarevac, Lastre i Laste.

Bulatović je istakao da je ovo najveća i najznačajnija investiji u našoj opštini u poslednjih godinu dana

Ovom prilikom on je zamolio sve građane za strpljenje i razumevanje, kao i da koriste alternativne puteve ukoliko je to moguće, kako ne bi dolazilo do prevelikih zastoja u saobraćaju na ovoj deonici, koji su zbog kompleksnosti radova neminovni.

Radovi će se izvoditi u četiri faze, a završetak kompletne rekonstrukcije očekuje se početkom grejne sezone

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE