Zaseok Marinac u MZ Dudovica dobio novo dečije igralište

Nastavlja se izgradnja dečijih igrališta na teritoriji gradske opštine Lazarevac, a ovoga puta mališani mesne zajednice Dudovica u zaseoku Marinac dobili su novo mesto za igru. Ovo je peto po redu dečije igralište, koje je otvoreno u proteklih mesec i po dana na teritoriji naše opštine.

Privode se kraju i radovi na izgradnji još jednog ovakvog igrališta u MZ Trbušnica, izjavio je predsednik opštine, Bojan Stević na otvaranju igrališta u Marincu  i dodao da je u planu da se početkom naredne godine izgradi još ovakvih dečijih igrališta u seoskim mesnim zajednicama počev od Vrbovna, Leskovca, Strmova, Županjca, Bistrice, Drena, novog Medoševca i drugih.

U narednom periodu na igralištu u Marincu biće postavljena rasveta i video nadzor kao i na ostalim dečijim igralištima na teritoriji naše opštine, kazao je Stević.

Podsećanja radi, slično ovakvo igralište nedavno su dobili i mališani MZ Orašac u Lazarevcu.

Foto: lazarevac.rs

Stević je prilikom posete MZ Dudovica podsetio da je u ovoj mesnoj zajednici urađen teren sa multifunkcionalnom podlogom, na kojem je ostalo da se uradi ograda i rasveta kako bi se stavio u funkciju. Pošetkom naredne godine očekuje se završetak radova na kapeli u Dudovici, a radi se i na rešavanju problema vodosnabdevanja u ovoj lazarevačkoj mesnoj zajednici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE