Započeta rekonstrukcija Hilandarske i nastavljeni radovi u Ulici Janka Stajčića

Nastavak rekonstrukcije i asfaltiranje pojedinih deonica, kao i postavka kablova za javnu rasvetu i telekomunikacije u Ulici Janka Stajčića, nastavljeni su nakon duže pauze zbog problema sa budžetom Direkcije za građevinsko zemljište Grada Beograda  i manjka radnika zbog epidemiološke situacije sa pandemijom, izjavio je predsednik opštine, Bojan Stević, na konferenciji za medije i uputio izvinjenje zbog kašnjenja radova, zahvalivši se sugrađanima na strpljenju.

U toku su i radovi na rekonstrukciji Hilandarske ulice i Ulice Dositeja Obradovića, kao i delu platoa naspram crkve Sv. Velikomučenika Dimitrija, oko spomenika nastradalim Lazarevčanima u ratovima devedesetih. Predsednik opštine najavio je i rekonstrukciju Ulice Dušana Nedeljkovića, dela od  Karađorđeve ulice i Ulice Dimitrija Tucovića do Saveza. Ove projekte finansira JP “Putevi Beograd”.

Stević je takođe najavio da se u toku naredne nedelje očekuje raspisivanje javnog poziva  za javnu nabavku od strane Direkcije za građevinsko zemljište grada Beograda za izgradnju novog objekta predškolske ustanove u Stepojevcu.

U narednih mesec dana biće otvoreno gradilište na parkingu kod zgrade ERC-a, a nakon toga krenuće se sa rekonstrukcijom platoa ispred zgrade opštine, čiji investitor je Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Uporedo sa radovima u samom gradu, radiće se i na asfaltiranju puteva u seoskim mesnim zajednicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE