Vučić u Lazarevcu poručio neće biti zatvaranja “Kolubare”

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke posetio je Lazarevac u okviru predizborne kampanje.

Na skupu ispred Rudarske česme, Vučić se obratio prisutnim građanima i pre svega istakao da će kroz Lazarevac proći autoput „Vožd Karađorđe“, koji će našu opštinu spojiti sa koridorom 10. Ovaj projekat će ujedno predstavljati povoljnije okruženje za investitore koji će doći u Lazarevac.

Vučić je obećao i rešavanje pitanja vodosnabdevanja, kao i kompletnu rekostrukciju Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“, čija vrednost investicije će iznositi više od devet miliona evra. On je građanima Lazarevca poručio da neće biti zatvaranja “Kolubare” i da će se uraditi što je više moguće energetski obnovljivih izvora, kako se rudnici ne bi zatvarali, jer su bitan faktor za život ljudi ovog kraja, a Lazarevac je upravo izgrađen zahvaljujući “Kolubari”.

Vučić je poručio da je najvažnije da Srbija brine o sebi, očuva mir i stabilnost zemlje i ne ulazi u sukobe kako bi osigurala bolju budućnost.

Na skupu je govorio i Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda, koji je ovom prilikom poručio da sve beogradske opštine moraju biti isto tretirane i istakao da su Lazarevčani pokazali izuzetnu hrabrost i inicijativu kada je borba protiv narkomanije u pitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE