Vesić obišao radove na rekonstrukciji Ulice Janka Stajčića

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić , u pratnji predsednika GO Lazarevac, Bojanom Stevićem i opštinskim funkcionerima, obišao je radove na rekonstrukciji Ulice Janka Stajčića koji će se odvijati u nekoliko faza, a ulica će biti u potpunosti rekonstruisana, uključujući novu kanalizacionu i toplifikacionu mrežu, asvaltiranje dve saobraćajne trake, izgradnju trotoara sa obe strane kolovoza, kao i postavljanje nove ulične rasvete.

Ulica Janka Stajčića je veoma važna saobraćajnica za Lazarevčane, jer povezuje grad sa Ibarskom magistralom, a u njoj živi oko 2.500 pnoletnih građana, rekao je Vesić  i dodao da je Grad Beograd izdvojio sredstva u iznosu od preko dva miliona dinara za ovaj projekat.

Vesić je istakao da Grad Beograd sada ulaže  mnogo više u svoje prigradske opštine, čak četiri puta više nego prethodnih godina.

Po njegovim rečima radovi u Ulici Janka Stajčića započeti su u 11.marta, ali su ubrzo prekinuti zbog pandemije, prvi sloj asvalta očekuje se do kraja novembra, dok će se još odlučivati o započinjanju druge faze na zimu, ako vremenski uslovi dozvole ili će se ona odložiti za proleće naredne godine.

Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, zahvalio se pre svega zameniku gradonačelnika što se zalaže za ravnomerno investiranje u prigradske opštine na nivou Beograda. Stević je podsetio da su u prethodnom periodu rekonstruisane Ulice Stanislava Sremčevića Crnog i Ulica Vladike Nikolaja Velimirovića uz podršku grada Beograda.

Stević je zaključio da će opštinsko rukovodstvo i Grad Beograd i u narednom periodu zajedničkim snagama nastaviti da ulaže u Lazarevac i poboljšanje uslova za život i rad svakog sugrađanina u našoj opštini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE