Uspešno održan još jedan “Art kvart”, bazar umetnina i rukotvorina

Uprkos tropskim temperaturama i najtoplijem danu ovoga meseca, održan je još jedan “Art kvart”, prodajni bazar umetnina i rukotvorina.

 “Art kvart” u organizaciji Centra za kulturu Lazarevac proslavlja desetogodišnjicu postojanja, a ove godine po prvi put održan je u sklopu manifestacije “Dani Lazarevca”.

Na naše veliko zadovoljstvo  i zadovoljstvo naših saradnika – izlagača, kao i gostiju koji po prvi put izlažu na našem prodajnom bazaru, možemo na jedan drugačiji način da afirmišemo sve te kreativne ljude iz našeg kraja i okoline i da im prižimo institucionalnu podršku za njihovu kreativnost, rekla je organizator i kustos Moderne galerije, Darinka Stanojević.

Na štandovima ispred Rudarske česme,  svoje rukotvorine predstavilo je dvadeset izlagača, uglavnom sa teritorije naše opštine, ali I iz okolnih mesta. Jedan od vernih izlagača, koji ovu manifestaciju prati od samog početka jeste Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Lazarevčani su bazaru imali prilike da vide i kupe različite ručno rađene umetničke predmete, nakit, igračke, prirodnu kozmetiku, pa čak i ručno pravljenu pastu.

Čitavu manifestacju podržala je GO lazarevac, koja je ujedno obezbedila i štandove za sve prisutne izlagače.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE