Uspešno održan humanitarni bazar za Janu Simić

Na nedavno održanom humanitarnom bazaru za Janu Simić u organizaciji neformalne grupe građana, prikupljeno je 411.680 dinara i 65 evra. Iako ne postoje dug vremenski period, ova grupa građana iza sebe ima nekoliko itekako uspešnih akcija u koju se ubraja i bazar za Janu.

Odziv sugrađana bio je odličan, a Lazarevčani su još jednom pokazali svoju nesebičnu humanost, uprkos lošem vremenu, koje nije sprečilo organizatore da se bazar održi, a sve ljude dobre volje da ga posete.

Organizatori navode da im odlaganje bazara nikako nije bila solucija. Za vrlo kratko vreme uspeli su da organizuju čitavu akciju i animiraju preduzetnike, ne samo iz Lazarevca, već i Beograda da uzmu učešće u ovom bazaru. Brojni sponzori donirali su svoje proizvode i rukotvorine, a učešće su uzele i neke predškolske ustanove, koje su na štandovima izlagale radove svojih polaznika.

Istog dana, pre podne u periodu od 9 do 11 časova održan je humanitarni doručak za Janu na platou kod Rudarske česme na kome su sugrađani, pekare i restorani brze hrane poklonili svoje proizvode.

Najmlađi su imali priliku da na bazaru uživaju u trikovima mađioničara, slikaju se sa svojom omiljenom maskotom Nodijem, Vini Puom ili klovnom. Na štandovima su u ponudi bile i igračke, knjige, nakit, rukotvorine, slatkiši, sokovi, kao i crtanje po licu i pletenje kikica. Organizovana je i nagradna igra sa vrednim nagrada, a jedna od njih biće i putovanje. Izvlačenje dobitnika planirano je za utorak, 20. jul.

Organizatori bazara za Janu kažu da, za nju planiraju još jednu sličnu humanitarnu akciju u skorije vreme. Sve informacije i aktivnosti ove organizacije možete naši na njihovoj Facebook stranici Lazarevac za Janu Simić.

Foto: Facebook Lazarevac za Janu Simić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE