Uručeni osmomartovski pokloni majkama i suprugama poginulih u ratovima devedesetih sa teritorije GO Lazarevac

Tradicionalni osmomartovski prijem za majke i supruge palih boraca u ratovima od 1991 do 1999. godine održava se svake godine u gradskoj opštini Lazarevac.

Ovoga puta, zbog  trenutne epidemiološke situacije, u ime svih majki i supruga poginulih, prigodne poklone primila je jedna od majki, Radivojka Savić iz Brajkovca. Cveće i poklon vaučere za šesnaest majki i supruga, uručio je predsednik opštine, Bojan Stević.

Predsednik opštine, Bojan Stević, uručuje poklon vaučere predsedniku Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih u ratovima od 1991 do 1999. godine, Vladanu Milosavljević

Stević je u ime gradske opštine i u svoje lično ime čestitao 8. mart majkama i suprugama poginulih i dodao da se opština trudi da svake godine upriliči doček, ali i da, ne samo porodicama poginulih već i onima koji su ostali invalidi uvek izađe u susret.

Predsednik opštine iskoristio je priliku da svim svojim sugrađankama čestita Međunarodni dan žena sa željom da se, ne samo na današnji dan, već tokom cele godine pruži podrška ženama koje čine stub svake porodice, a ujedno i društva, rekao je Stević.

Ovom prijemu prisustvovao je i predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih u ratovima od 1991 do 1999. godine, Vladan Milosavljević,  koji se zahvalio rukovostvu opštine i predsedniku na pažnji i razumevanju koje iskazuju majkama i suprugama palih boraca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE