Uručena dečija kolica za bebe rođene u februaru i martu  2022. godine

Roditelji beba koje su rođene u drugoj polovini februara 2022. godine i u martu mesecu 2022. godine, dobili su od gradske opštine Lazarevac dečija kolica na poklon. U pitanju su savremena tropoložajna dečija kolica sa nosiljkom.

U velikoj sali zgrade opštine, roditeljima su dečija kolica uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i član Veća, Nikola Marinković. Ovom prilikom podeljeno je pedeset dečijih kolica, a predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, čestitao je svim prisutnim roditeljima i poželeo mnogo uspeha u daljem roditeljstvu.

Stević je takođe pozvao roditelje da se u drugoj polovini godine prijave i na javni poziv za besplanu dodelu dečijih auto sedišta za decu rođenu u 2022. godini, koji sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Savetom za saobraćaj pri GO Lazarevac.

Trenutno je aktuelan javni poziv za besplatnu dodelu dečijih auto sedišta za decu rođenu u 2021. godini, koji je dostupan na zvaničnom sajtu GO Lazarevac u odeljku Javni pozivi i rasprave. Prijave je moguće izvršiti i lično u zgradi opštine u Karađorđevoj ulici broj 58.

Od početka 2022. godine do danas, rođeno je ukupno 95 beba sa teritorije naše opštine, dok se prosečno u toku godine rodi oko 500 beba. Povećan je i broj žena koje se porađaju u novootvorenom vanbolničkom porodilištu u Lazarevcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE