Umesto parkinga ispod ERC-a na usluzi građanima parking na platou ispred opštine

Usled izvođenja radova na izgradnji javne garaže ispod ERC-a, za sve građane Lazarevca biće otvoren parking na platou ispred Opštine počevši od sutra 18. juna 2020. godine u periodu od 15 do 23 časa.

Sugrađani iz obližnjih zgrada i zaposleni u ERC-u, moći će svoje automobile da parkiraju na parkingu ispred zgrade opštine, izjavio je Aleksandar Bulatović, član Veća GO Lazarevac zadužen za bezbednost saobraćaja i dodao da je u toku obeležavanje dodatnih, novih parking mesta u centralnim ulicama u gradu.

Po rečima Bulatovića veliki broj sugrađana uputilo je kritike zbog nepropisnog parkiranja vozila na trotoarima, a opštinsko rukovodstvo dalo je obećanje da će ovaj problem rešiti. Nakon što su obeležena parking mesta u Kralja Petra i Dušana Petrovića Šana, obeležena je i ulica Janka Katića, zatim sledi Ulica Zagorke Dragović, Miloja Bogdanovića, kao i parking ispod bivše robne kuće.

Zbog rekonstrukcije Ulice Janka Katića od ponedeljka 15.juna fazno će se zatvarati javni saobraćaj na ovoj deonici. Gradski prevoz saobraćaće izmenjenom trasom kroz Ulicu Dula Karaklajića i Dimitrija Tucovića, Ibarskom magistralom do tzv. „Krivaje“, gde će se vraćati na staru trasu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE