Ulica Marka Kraljevića u Drenu dobila asfalt

Započeta je rekonsterukcija Ulice Marka Kraljevića u mesnoj zajednici Dren u Lazarevcu, a radove na asfaltiranju ulice obišao je predsednik opštine, Bojan Stević sa saradnicima. Izvođač radova je Javno preduzeće “Beograd put”.

Ova deonica u dužini od 810 metara je bitna jer povezuje dva dela MZ Dren i njome saobraća javni prevoz, kazao je predsednik opštine prilikom obilaska radova i dodao da je do kraja 2022. godine, u zavisnosti od budžeta, u planu povezivanje mesne zajednice Dren i Baroševac preko zaseoka Krdžin grob.

Povezivanjem ove dve mesne zajednice, znatno će se rasteretiti i olakšati svakodnevno funkcionisanje stanovnika Baroševca i Drena, istakao je Stević.

Pored radova na asfaltiranju Ulice Marka Kraljevića u Drenu, radi se i na sređivanju seoske kapele, uređenju i proširenju prostorija na stadionu  FK “Radnički”, a u planu su radovi na opremanju dečijeg igrališta i Doma kulture.

Nastavak asfaltiranja putnih pravaca nastavlja se po planu, naredna ulica radiće se u mesnoj zajednici Trbušnica, kazao je Stević i najavio da se u narednih nekoliko dana očekuju tri značajne infrastrukturne  investicije na teritoriji naše opštine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE