Uklonjena divlja deponiju u Crnim međama

Nastavljena je akcija čišćenja divljih deponija na teritoriji GO Lazarevac, započeta 5.juna povodom Svetskog dana zaštite životne sredine.

Vd direktor JPKP-a, Aleksandar Arsenović je ovom prilikom apelovao na sve građane da čuvaju svoju životnu sredinu, kako ne bi dolazilo do ovakvih situacija. On je dodao da će JPKP nastaviti akciju uklanjanja divljih deponija i u narednom periodu i da svi koji primete ovakve deponije na teritoriji opštine Lazarevac mogu iste prijaviti komunalbom preduzeću. Brojevi telefona za prijavljivanje mogu se naći na zvaničnom sajtu preduzeća http://www.jpkp.rs/ ili diretno na broj 065 666 26 84 Kancelarije  za unapređenje komunalnih.

„Danas smo na lokaciji ispod groblja Lazarevac 2 u Crnim Međama. Deponija je zaista velika, što nije za pohvalu. Apelujem na moje sugrađane, da ne stvaraju deponije, da smeće odlažemo tamo gde mu je mesto. Osim što je ružna slika, deponije utiču na zagađenje. Opasne su i po zdravlje ljudi.“naglasio je Arsenović.

Kancelarije za unapređenje komunalnih usluga formirana je pre oko godinu i po dana i intenzivno se bavi kako edukacijom, tako i samim radom na terenu, a sve u svrhu očuvanja životne sredine u našoj opštini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE