Trening kurs o digitalnim medijima za mlade- prijave u toku!

Centar za socijalne inovaciju “Centrifuga” raspisuje poziv za trening kurs “Think Twice” koji će se održati u Plovdivu, Bugarska, od 7. Do 13.03.2022. godine.

Ukoliko imaš preko 20 godina, zainteresovan/na si za oblasti omladinskog rada, novinarstvo, komunikacije, medije, društveni aktivizam, volonterizam i srodne oblasti prijavi se na trening kurs Think Twice, koji realizuje organizacija Big Brothers Big Sisters of Bulgaria.

OBLAST:

Digitalni mediji

OPIS:

Cilj projekta je povećati digitalnu medijsku pismenost mladih  i učiniti ih otpornijim na lažne informacije u digitalnom okruženju.

Ostali ciljevi projekta su:

  • razviti digitalne medijske veštine,
  • podstaći mlade da kritički razmišljaju o digitalnom sadržaju koji kreiraju i konzumiraju onlajn,
  • promovisati značaj digitalne medijske pismenosti kao alata za suprotstavljanje lažnim informacijama i kršenju ljudskih prava.

Treningu će prisustvovati učesnici iz 10 zemalja: Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Srbija, Turska, Sjeverna Makedonija, Grčka, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Albanija.

ROK ZA PRIJAVU:

02.02.2022. godine

Aplikacioni formular nalazi se na linku

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTcoEBVQs5k7Ia2eohp9P7dkeB_TqHRnF3edEBy8W6PAQ-lA/viewform?fbclid=IwAR3qQ8hiZyqhbIJaoh_12YCKCM2otFp-B3pTV6bsK2JfhMVXrI27n07gC-8

Za sve dodatne informacije pisati na mejl: centarcentrigufa@gmail.com ili poslati poruku u DM na zvaničnom Instagram profilu organizacije Centrifuga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE