Ružić sa lazarevačkim socijalistima: Naša lista je refleksija svih potreba običnog građanina Srbije

U okviru predizborne kampanje Socijalistička partija Srbije organizovala je svoj štand na platou Rudarske česme u Lazarevcu, na kome je prisustvovao i potpredsednik Glavnog odbora SPS-a, Branko Ružić.

On je podsetio da se 3. aprila održavaju kako izbori na nivou republike, tako i predsednički izbori i izbori za Skupštinu Grada Beograda.

Ružić napominje da je najprirodnije da na mestu premijera Srbije bude Ivica Dačić, a na predsedničkom mestu Aleksandar Vučić, jer smatra da u trenutnim izazovnim vremenima, važno je da se na čelnim mestima  nađu ljudi koji imaju iskustvo, hrabrost i državnički duh.

Branko Ružić

“Kada govorimo o listama koje se sada takmiče, važno je da svi oni koji predstavljaju te liste, prosto odgovore na nekoliko pitanja, a jedno od njih je Šta misle o Kosovu i Metohiji? Da li su za očuvanje Kosova i Metohije? Da li su za ulazak u Nato pakt? Da li su za vojnu neutralnost Srbije?”, ističe Ružić.

Izborna lista “Ivica Dačić premijer Srbije” na kojoj se nalaze Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, lista Zeleni Srbije i udruženje “Naša Drina”, refleksija su svih potreba običnog građanina Srbije, rekao je Ružić i pozvao građane da glasaju prvenstveno za sebe, jer time glasaju za suverenu, slobodnu i ponosnu državu.

Socijalisti Lazarevca pozvali su sugrađane da podrže izbornu listu pod rednim brojem dva “Ivica Dačić premijer Srbije” i “Toma Fila – gradonačelnih Beograda”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE