Ritejl park „Stop shop“ podelio poklon pakete volonterima lazarevačkog Crvenog krsta

Crveni krst Lazarevac nekoliko godina unazad sarađuje sa ritejl park „Stop shop“ u Lazarevcu, gde su ove godine održane dve akcije dobrovoljnog davanja krvi i prikupljeno približno 100 jedinica krvi.

Ritej park Stop shop je na simboličan način želeo da se oduži volonterima na njihovom požrtvovanom radu, podelivši im poklon pakete koji sadrže potrepštine za nesmetan rad ove organizacije u vreme pandemije: rukavice, zaštitne maske, dezinfikaciona sredstva i maramice.

Marko Antonijević ispred Crvenog krsta Lazarevac zahvalio se ritejl parku „Stop shop: na saradnji i donaciji  i istakao  da, takav gest odlično pokazuje društvenu odgovornost  jedne kompanije.

Crveni krst Lazarevac je od početka pandemije bez prestanka organizovao različite vrste akcije i na taj način pomogao više od 9.000 ljudi. Volonteri su radili na linijama za podršku građanima u vezi sa informacijama za COVID 19, dostavljali potrebne namirnice građanima teško dostupnih sela tokom vanrednog stanja, a takođe su neprestano radili i na distribuciji obroka narodnih kuhinja.

Pored svih izazova, organizacija Crveni krst Lazarevac uspela je da u ovoj godini ostvari sve akcije planirane za ovu godinu, uključujući i akcije dobrovoljnog davanja krvi, te se ova godina može svrstati u vrlo uspešnu, rekao je za medije, Marko Antonijević iz Crvenog krsta Lazarevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE