Rekonstrukcija košarkaškog terena „Balerina“

Gradska opština Lazarevac na zahtev velikog broja korisnika košarkaškog terena, među Lazarevčanima poznatijeg kao „Balerina“, izašla je u susret i obezbedila sredstva za potpunu rekonstrukciju istog.

„Sa ovog terena su ponikli mnogi asovi iz naše sredine i neizmerno sam srećan što je GO Lazarevac rekonstruisala ovaj teren na zadovoljstvo pre svega naših najmlađih sugrađana koji žele da se bave košarkom, ali i rekreativaca i nekih bivših igrača koji u letnjim mesecima ovde provode vreme“, rekao je predsednik opštine Lazarevac, Bojan Sinđelić i dodao da je rekonstrukcija ovog terena dokaz da opštinsko rukovodstvo brine o mladima i podstiče ih na bavljenje sportom.

Pored mališana, ovaj teren koristi i veliki broj starijih sugrađana naše opštine, rekao je državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Bojan Stević i dodao da će se rekonstrukcijom ovog terena upotpuniti sportski kompleks u sklopu stadiona „Kolubara“. Ostaje još da se dovrši grb Košarkaškog kluba „Kolubara“ na samoj podlozi.

Stević je istakao da su ulaganja u sport i omladinu od velikog značaja za naš grad i razvitak opštine. Ovaj objekat jedan je od ukupno 49 objekata za koje je GO Lazarevac u prethodnom periodu, izdvojila sredstva za obnovu ili izgradnju. On je pozvao sve sugrađane, mališane i sportiste da koriste ovaj teren u punom kapacitetu, ali pre svega da ga čuvaju.

Teren je opremljen najsavremenijom podlogom za ovakav tip košarkaškog terena, koja se koristi u Evropi i svetu i ima desetogodišnju garanciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE