Rekonstruisan regionalni put u Velikim Crljenima

Radove na rekonstrukcija deonice od petlje Stepojevac do Tamnavske ulice u MZ Veliki Crljeni obišli su predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, predsednik Skupštine opštine Lazarevac Tomislav Rikanović i član veća zadužen za saobraćaj Aleksandar Bulatović. Radovi usled vanrednog stanja bili prekinuti i nastavljeni su u utorak 2.juna, dok se završetak očekuje danas 13.juna.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić se u svom obraćanju najpre izvinio žiteljima MZ Veliki Crljeni, zbog obustave radova usled pandemije COVID 19i zahvalio na čekanju obnove ove vrlo frekventne regionalne saobraćajnice.

“Pre svega bih se izvinio građanima ove MZ, jer oni najviše koriste ovu deonicu puta, na kojoj su bili obustavljeni radovi usled pandemije virusa. Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije, Resornom ministarstvu, nastavljeni su radovi na ovom delu saobraćajnice” rekao je Sinđelić.

On je takođe najavio i planirane radove na kompletnoj sanaciji regionalne saobraćajnice, te će tako u narednom periodu biti rekonstruisana deonica od Velikih Crljena do Medoševca.

Predsednik Skupštine opštine Lazarevac Tomislav Rikanović, izjavio je da je ova saobraćajnica itekako od vitalnog značaja za stanovnike severnog dela opštine, a najviše za stanovnike MZ Veliki Crljeni. On je takođe u svojoj izjavio pohvalio i istakao odgovornu politiku vlade, koja je ispunila obećanja i nastavila sve započete radove na infrastrukturi u zemlji, uprkos pandemiji koja nas je zadesila.

Rikanović je ovom prilikom takođe najavio i nove radove u MZ Veliki Crljeni u narednom periodu.

“Očekujemo radove na kanalizacionoj mreži. To je jedan višedecenijski problem svih građana opštine Lazarevac i MZ Veliki Crljeni koja broji 6 500 stanovnika. Osnovna škola u Crljenima koja broji preko 630 učenika će dobiti jednu novu, modernu fiskulturnu balon salu, zato će svi učenici ove škole moći časove fizičke kulture da obavljaju u novoj sali, nadam se do kraja godine” rekao je Rikanović.

Izvođač radova na ovoj deonici dugačkoj 6 kilometara je Šumadija put d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE