Raspisan Javni poziv za dodelu nagrada studentima na teritoriji GO Lazarevac

Savet za obrazovanje GO Lazarevac raspisao je Javni poziv za dodelu nagrada studentima fakultetskih ustanova u Republici Srbije.

Ovaj Javni poziv trajaće do 10.jula, a studenit sve informacije mogu pronaći na oglasnoj table GO Lazarevac ili na zvaničnoj internet stranici opštine www.lazarevac.rs u odeljku Javni konkursi i rasprave.

Pravo učešća na konkursu imaju svi redovni student sa prosečnom ocenom 8,5 ili više, čije se studije finansiraju iz budžeta i državljani su Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji GO Lazarevac.

Predsednik opštine, Bojan Sinđelić pozvao je sve studenta iz naše opštine da se prijave na ovaj konkurs i ukoliko ispunjavaju uslove ostvare svoja prava uz nadu da će se ovakvi projekti nastaviti i u narednom periodu, jer GO Lazarevac želi da ulaže u obrazovanje i budućnost naše opštine.

Predsednik Saveta za obrazovanje GO Lazarevac, Marko Mijušković zahvalio se predsedniku opštine Bojanu Sinđeliću i zameniku predsednika, Miloju Živanoviću na izuzeznoj saradnji i pomoći u prethodne četiri godine, kada je izdvojeno preko 40 miliona dinara za obrazovanje.

“Iako smo gradska opština i nemamo ingerencije za obrazovanje, mi smo te pravne norme nekako zaobišli i uspeli da izdvojimo sredstva za dodelu studentskih nagrada za ovu godinu, kao i u prethodnih četiri godine, uprkos pandemiji COVID 19”, rekao je Mijušković.

Mijušković je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost rukovodstvu opštine što je bio na čelu Saveta za obrazovanje GO Lazarevac u četvorogodišnjem mandatu i rekao da se nada da će i u narednom uspeti da obrazovanje u Lazarevcu, koje je ključ razvoja opštine, digne na još viši nivo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE