Prolećni izleti TA „Lastra“

Turistička agencija „Lastra“ ponovo radi na staroj lokaciji, u renoviranom objektu, u Karađorđevoj br. 37 u Lazarevcu.

Ove godine turistička agencija „Lastra“ organizuje nove izlete na proleće:

27.03.2021. Mećavnik, Kremna, Tara

Program izleta obuhvata obilazak turističkog naselja Drvengrad na Mećavniku koji se nalazi na Mokroj gori sa uračunatom ulaznicom u aranžman, posetu Kremnima gde se nalazi Spomen dom kremanskih proroka Miloša i Mitra Tarabića i slobodno vreme na Tari. Povratak je u večernjim časovima.

  • cena: 1.800,00 dinara ( u dve rate)
  • polazak: 07:00 h sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

03.04.2021. Vrnjačaka banja sa posetom Žiči i Ljubostinji

Program izleta obuhvata obilazak manastira Žiča i manastira Ljubostinja u blizini Trstenika i odlazak u Vrnjačku banju, slobodno vreme. Povratak je u kasnim popodnevnim satima.

  • cena: 1.300,00 dinara ( u dve rate)
  • polazak: 08:00 h sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

24.04.2021. Zlatibor, El Paso City

Program izleta obuhvata obilazak tematskog parka El Paso City sa uračunatom ulaznicom u aranžman i slobodno vreme u centru Zlatibora gde postoji mogućnost vožnje gondolom do Tornika – fakultativno. Zlatiborska Gold gondola, zvanično je puštena u rad 11. januara 2021. godine. Trasa je dugačka skoro 9 km, i važi za najdužu panoramsku gondolu na svetu. Zlatiborska „zlatna“ gondola povezuje centar Zlatibora preko Ribničkog jezera sa skijalištem Tornik, što je ujedno i najviši vrh planine. Vožnja u jednom smeru traje 25 minuta. Povratak sa izleta je u večernjim časovima.

Tematski park El Paso City (prelaz) dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao što reka Rio Grande, čini prirodnu granicu između SAD i Meksika, tako i reka koja protiče kompleksom El Paso City- ja na Zlatiboru, deli dve tematske celine na američki i srpski deo. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina: kaubojski grad, indijansko selo i zlatiborski zaseok.

  • cena: 1.700,00 dinara ( u dve rate)
  • polazak: 07:00 h sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

NOVO U TURISTIČKOJ AGENCIJI „LASTRA

Novo u Turističkoj agenciji „Lastra“ je AltaPay platni promet. Od sada svoje platne transakcije možete realizovati u prostorijama SP Lastra d.o.o. Lazarevac na dve lokacije u gradu:

  • Turistička agencija „Lastra“- Karađorđeva br. 37
  • Autobuska stanica – Šalter prodaje „BusPlus“ kartica – Ulica Kralja Petra I br. 2

U sklopu platne institucije „AltaPay“možete izvršiti plaćanje svih računa uz minimalnu proviziju. Sve informacije možete dobiti na telefone: 011/8121-098 i 011/8125-989.

Cover foto: travelue.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE