Predsednik OO SNS Lazarevac pozvao građane da glasaju za listu br.1

Državni sekretar u  Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i predsednik OO SNS u Lazarevcu, Bojan Stević, gostujući u studiju Radija Galaxy govorio je o dosadašnjim rezultatima koje je ova stranka postigla u prethodne četiri godine, kao i o predstojećim izborima 21.juna.

Stević je istakao da je Srpska napredna stranka koja je nosilac liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ u prethodne četiri godine učinila mnogo za GO Lazarevac. Urađeno je preko 200 kilometara puteva u mesnim zajednicama, rekonstruisane su ulice Stanislav Sremčević Crni i Vladike Nikolaja Velimirovića, zamenjena toplovodna, kanalizaciona i vodovodna mreža,  izgrađena su 49 objekta od vitalnog značaja za opštinu i započeti brojni novi projekti na rekonstrukciji ulica, izgradnji javnih garaža, parkova, igrališta za decu, kao i izgradnja trga ispod Centra za kulturu Lazarevac sa spomenikom Knezu Lazaru.

Ovom prilikom on je najavio i nove kapitalne projekte koji se tiču izgradnje vodovodne mreže i rešavanje problema vodosnabdevanja u MZ Vrbovno i Stepojevac, a takođe i puštanje vodovodne mreže za MZ Arapovac- Mirosaljci i dalje izgradnja mreže u mesnim zajednicama Strmovo, Prkosava, Rudovci, Sokolovo i Junkovac. Radi se i na pripremi dokumentacije za sedam sela na jugu opštine Lazarevac. U planu je i zamena kompletnog cevovoda od izvorišta Nepričave do Peštana, kao i izgradnja dva kružna toka kod jezera Očaga i priključak na auto put Miloš Veliki i početak radova na autoputu Vožd Karađorđe. Osvrnuo se i na poboljšanje stanja u poljoprivredi kada je naša opština u pitanju i podsetio na subvencije u svim granama poljoprivrede, koje država daje

Stević je takođe govorio o propagandnoj knjizi „Za decu Lazarevca“ koja broji oko 180 strana i u njoj su pobrojani svi projekti koji su do sada urađeni na teritoriji opštine Lazarevac sa slikama.

„Nikada do sada Lazarevac nije imao veću podršku od Grada Beograda, Republike Srbije i samog predsednika“, rekao je Stević.

On je pozvao građane da u što većem broju u nedelju 21. juna na izborima zaokruže listu broj 1 „Aleksandar Vučić – Za našu decu“  i poručio građanima Lazarevca:

„Pružite nam šansu, kako na lokalu, tako i na parlamentu, jer mi želimo drugačiji Lazarevac u naredne četiri godine, sa novim fabrikama i investitorima i novim radnim mestima“.

Stević je za kraj izjavio da očekuje apsolutnu pobedu SNS-a, jer smatra da su se pokazali kao odgovorna vlast i kao neko ko želi dobro građanima GO Lazarevac, ali i čitave Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE