Podeljeni paketići za korisnike Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Lazarevac

GO Lazarevac već tradicionalno u saradnji sa MZ  Dušan Petrović Šane poklanja novogodišnje paketiće korisnicima Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Lazarevcu. Predsednik opštine, Bojan Stević, uručio je paketiće rukovodiocu centra, Dragani Tomović, za 33 korisnika centra, koji zbog epidemiološke situacije nisu mogli da prisustvuju podeli.

Ove godine paketići su uručeni na novoj lokaciji u nedavno otvorenom objektu centra koji daje mogućnost da korisnici koji borave u njemu imaju kvalitetnije uslove za boravak, a takođe i za sve zaposlene koji svakodnevno brinu o njima, rekao je predsednik opštine, poželevši  svim zaposlenima, korisnicima i njihovim porodicama sreću u Novoj 2021. godini.

On je takođe istakao zahvalnost rukovodiocu centra i zaposlenima na svakodnevnom nesebičnom radu i pažnji koju pružaju svojim korsnicima, naglasivši da je roditeljima sada daleko lakše kada znaju da svoju decu dovode u objekat koji ispunjava sve uslove za njihov nesmetani boravak.

Dragana Tomović, rukovodilac centra, zahvalila se pre svega opštini i mesnoj zajednici na pažnji koju pružaju svim korisnicima centra i dodala da zahvaljujući merama koje se uspešno sprovode, u centru nema obolelih od COVID 19. Zbog trenutne situacije, centar posećuje nekolicina korisnika, rekla je Tomovićeva i dodala da postoje liste čekanja i da kada situacija sa pandemijom to dozvoli, centar će raditi u svom punom kapacitetu od 40 korisnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE