Počeli besplatni izleti za penzionere pod sloganom “Treće doba – upoznajmo lepote Srbije”

Gradska opština Lazarevac u saradnji sa Gradom Beogradom organizovala je besplatni jednodnevni izlet za penzionere pod sloganom “Treće doba – upoznajmo lepote Srbije”. Sto trideset najstarijih sugrađana sa teritorije naše opštine uputilo se danas ka manatiru Manasiji i Despotovcu.

“Nakon pauze od skoro godinu dana, na zahtev naših najstarijih sugrađana, ponovo smo im izašli u susret. Gradska opština Lazarevac organizovala je jednodnevne izlete na četiri lokacije, a danas je prva jednodnevna izletnička tura do Manasije i parka minijatura u Despotovcu“, kazao je predsednik opštine, Bojan Stević.

Izleti se kao i ranije, organizuju uz pratnju turističkog vodiča i medicinskog osoblja, a jedini uslov za prijavu na besplatne izlete je potvrda o vakcinaciji.

Planirano je da, Grad Beograd u saradnji sa lokalnim samoupravama za naše najstarije sugrađana, organizuje izlete ovog tipa svake srede. Predsednik opštine najavio je još tri izleta i to na lokacijama: Mećavnik na Tari i obilazak zlatiborkog okruga, manastiri oko Vrnjačke Banje, kao i manastir Slanci u Pančevu. Prevoz putnika na ovim izletima obavlja SP „Lastra“.

Prijave penzionera na izlete vrši se putem telefona: 011/ 8123-287

Uz  prijavu je potrebno dostaviti I potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv Sars-CoV-2 virusa (COVID 19).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE