Počela grejna sezona u Lazarevcu, cena grejanja nepromenjena do kraja godine

Grejna sezona na teritoriji opštine Lazarevac zvanično je počela u petak, 8. oktobra, a niske temperature uslovile su da grejanje počne nešto ranije nego uobičajeno. U prethodnom mesecu vršene su hladne probe i dopunjavanje sistema, kako bi sve bilo spremno za početak nove grejne sezone, izjavio je na konferenciji za medije direktor JP “Toplifikacija” Lazarevac, Vukašin Janjević.

Po Janjevićevim rečima trenutno postoje intevencije manjeg obima, ali je sistem stabilan. Veća intervencija bila je u gornjim delovima grada u Ulici Đorđa Kovačevića, ali je ona sanirana tokom prethodnog vikenda.

Cena grejanja neće se menjati do kraja godine, a ukoliko do povećanja dođe, korekcije u ceni biće minimalne, kazao je Janjević i dodao da je cena grejanja nepromenjena već četiri godine.

JP “Toplifikacija” Lazarevac neće raditi značajnije širenje toplifikacione mreže, ali se nadaju da će se naredne sezone steći uslovi za veće proširenje mreže zbog sve većeg interesovanja korisnika.

Direktor JP “Toplifikacija” Lazarevac, Vukašin Janjević, apelovao je na sve korisnike da više povedu računa o svojim instalacijama koje su u njhovoj nadležnosti i na vreme saniraju sve kvarove na svojim ventilima i radijatorima, kako ne bi dolazilo do kvarova u toku grejne sezone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE