Peti “Greatest open” turnir u Lazarevcu od 15. do 17. aprila

Peti po redu Međunarodni bokserski turnir “Greatest open” održaće se u aprilu u Lazarevcu. Predsednik GO Lazarevac, tim povodm primio je organizatora i predsednika BK „Grejtest“, Nemanju Stolića i mlade boksere, Adama Krstovića i Nikolu Cvetkovića, kako bi najavili predstojeći turnir.

Turnir se organizuje  u velikoj sali SRC “Kolubara”, od 15. do 17. aprila., a učešće će uzeti preko 100 takmićara iz deset različitih zemalja.

Novina od ove godine je ta, što će se bokseri boriti na dva ringa, a ne na jednom, kao do sada, saopštio je predsednik opštine, Bojan Stević i iskoristio priliku da pozove sve Lazarevčane i ljubitelje ove plemenite veštine da svojim prisustvom podrže mlade boksere i budu deo ovog velikog spektakla. On je bokserima BK “Grejtest” poželeo mnogo uspeha na predstojećem turniru i dodao da će opština pomoći i podržati održavanje “Greatest open”  turnira.

Nemanja Stolić, predsednik BK “Grejtest”, istakao je da organizovanje jednog ovakvog turnira za promociju Lazarevca znači mnogo, kako u sportu, tako i sa ekonomskog aspekta, pa samim tim zavređuje dosta pažnje. Stolić je dodao da je pokazatelj dobrog rada kluba i činjenica da takmičari BK  “Grejtest” sve češće učestvuju na značajnim turnirima i ostvaruju zapažene rezultate.

Nemanja Stolić

Mlada bokserska nada, Adam Krstović, nedavno je u dresu reprezentacije učestvovao na prvenstvu Evrope u Gruziji, gde je reprezentovao naš grad i boks na najbolji mogući način. Boksom se bavi tri godine i za kartko vreme postigao je zapažene rezulate. Proglašen je za prvaka Srbije u juniorskoj kategoriji na Državnom prvenstu, a učesnik je i Evropskog prvenstva u boksu.

Adam Krstović

Prvi dan turnira rezervisan je za četvrfinale, drugi za polu finale, dom će poslednjeg dana, ljubitelji boksa uživati u finalnim borbama. Satnica I raspored borbi biće naknadno objavljen putem medija i zvaničnih društvenih mreža BK “Grejtest”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE