Otvaranje bazena i jezera Očaga

Otvoren bazen i jezero Očaga biće ponovo otvoreni za korisnike od 13. jula, uz nove zaštitne mere na kupalištima, radi sprečavanja suzbijanja zarazne bolesti koronavirus u skladu sa naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije Beograda.

Bazen će raditi dvokratno od 10:00 do 14:00 i od 15:00 do 19:00 časova.

Tokom jednosatne pauze, između 14:00 i 15:00 časova predviđena je kompletna dezinfekcija objekta. Tokom jedne smene, maksimalan broj kupača na bazenu će biti 90. U skladu sa naredbom, nije dozvoljeno korišćenje svlačionica i tuševa u zatvorenom, već je dozvoljena samo upotreba toaleta.

Kupanje na jezeru Očaga dozvoljeno je svim danima od 10.00 do 20.00 časova. Dezinfekcija će se raditi redovno, po ustaljenoj satnici. Maksimalan broj kupača na jezeru Očaga je 300.

Suncobrani i ležaljke su postavljeni na propisanoj udaljenosti na bazenu i jezeru Očaga. Svi zaposleni u oba objekta SRC „Kolubara“ na otvorenom nosiće maske kada dolaze u kontakt sa gostima kupališta. Tokom boravka na bazenu i jezeru, zaposleni će ukazivati i podsećati korisnike na obavezu poštovanja novih mera prevencije sa ciljem zaštite zdravlja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE