Novi parking prostor u Lazarevcu, besplatan naredna tri meseca

Lazarevac dobija novi parking kod Gradskog parka u blizini Zelene pijace. Trenutno se vrši asfaltiranje prostora budućeg parkinga, a radove je danas obišao predsednik opštine, Bojan Stević sa saradnicima.

Novo parkiralište imaće 99 parking mesta i biće opremljeno led rasvetom i video nadzorom. Parking se neće naplaćivati naredna tri meseca, nakon čega će se naplata vršiti po tarfi druge zone.

Predsednik opštine naveo je da će se radovi na opremanju parkinga izvršiti u narednih nekoliko dana i dodao da, jedan manji deo ovog parking prostora neće biti asfaltiran, jer je još u procesu restitucije, odnosno rešavanja imovinsko- pravnih odnosa. U planu je da jedan deo ovog prostora bude kvantaš, kada bude izgrađena nova gradska tržnica, kazao je Stević.

On je najavio i početak radova na još jednom parkingu uz korito reke Lukavice kod Osnovne škole ‘’Knez Lazar’’, koji će imati 50 parking mesta, a ujedno je i podsetio da su u toku radovi na delu ulice Dimitrija Tucovića i Karađorđeve ulice, gde se grade dodatna 33 parking mesta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE