Nenad Borovčanin: BK “Grejtest” je primer kako jedan bokserski klub treba da izgleda u Srbiji

Predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin, posetio je BK “Grejtest” iz Lazarevca. Na održanom treningu, pored predstavnika i članova kluba, poseti je prisustvovao i predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević.

Predsednik opštine Bojan Stević, predsednik BSS Nenad Borovčanin i trener BK „Grejtest“ Nemanja Stolić

Rad bokserskog kluba “Grejtest” Borovčani prati od samo početka, a ovom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo napredovanjem ovog kluba.

“Znam gde je ovaj klub bio kada je otvaran, a gde je sada. Entuzijazam koji je tada pokazivao trener Nemanja Stolić još više je porastao, a viziju ostvaruje mnogo brže i uspešnije nego što je tada govorio. BK “Grejtest” je primer kako jedan bokserski klub treba da izgleda u Srbiji”, rekao je Borovčanin.

Rezultati BK “Grejtest” stavili su ovaj klub na mapu Srbije, ali i Balkana. Sarađuju sa mnogim kvalitetnim klubovima i trenerima u regionu i svetu.  

Borovčaninu ovo nije prva poseta klubu, a kako i sam kaže, sasvim je siguran da će neki bokser iz BK “Grejtest” postati šampion države i budući reprezentativac, koji će na međunarodnoj sceni predstavljati ne samo Lazarevac, već i celu Srbiju, kazao je predsednik Bokserskog saveza Srbije.

Predsednik opštine, Bojan Stević, istakao je da je poseta Borovčanina dokaz da čelnici kluba “Grejtest”rade na pravi način i dodao da će opština nastaviti da daje podršku ovom bokserskom klubu i da je spremna da Lazarevac bude domaćin neke od značajnijih manifestacija, kada je ova plemenita veština u pitanju.

Trener i osnivač BK “Grejtest”, Nemanja Stolić, izjavio je da, pre pet godina kada je klub osnovan, postavili su sebi velike ciljeve, a jedan od njih bio je da Lazarevac postane jedan od bokserskih centara u Srbiji. Zahvaljujući ovom klubu, danas se u Lazarevcu održavaju državna prvenstva, kao i “Grejtest open” turnir.

Stolić je istakao da, klub prvenstveno ima za cilj da stvara zdrave šampione, kako u samom sportu, tako i u društvu. Dokaz tog požrtvovanog i uspešnog rada jeste činjenica da BK “Grejtest” trenutno broji preko 80 aktivnih članova, mahom dece školskog uzrasta.

Bokserski savez Srbije na čelu sa Nenadom Borovčaninom, ovom prilikom donirao je bokserskom klubu „Grejtest“ određenu količinu opreme za treniranje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE