Nastavlja se akcija dezinfekcije ulaza stambenih zgrada u Lazarevcu

Javno preduzeće za komunalnu privredu Lazarevac je u subotu 04.04.2020. godine u naselju Treća mesna zajednica u Lazarevcu u skladu sa Zaključkom Štaba za vanredne situacije GO Lazarevac započelo akciju dezinfekciju ulaza u stambenim zgradama.

Akcija dezinfekcije ulaza koju vrši JPKP Lazarevac danas se nastavlja u naselju Orašac, gde će danas biti postavljen i rezervoar sa 1000 litara rastvora natrijum hipohlorita. Obaveštavamo upravnike stambenih zajednica iz naselja Orašac da za potrebe dodatne dezinfekcije površina u zgradama, dezinfekciono sredstvo uz obezbeđenu plastičnu ambalažu mogu preuzeti danas. Upravnici zgrada iz naselja Orašac to mogu učiniti danas jer će rezervoar sa rastvorom već sutra biti u drugom naselju u Lazarevcu, ali se za preuzimanje dezifekcionog sredstva, isključivo upravnici stambenih zajednica, mogu direktno obratiti i JPKP Lazarevac.

Akciju dezinfekcije ulaza stambenih zgrada na teritoriji naše opštine vrši JPKP Lazarevac u saradnji sa upravnicima stambenih zajednica, a u koordinaciji sa Odeljenjem za komunalne i stambene poslove Uprave GO Lazarevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE