Narodna poslanica Ivana Popović posetila GO Lazarevac

U nizu poseta lokalnim samoupravama širom Srbije, poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Ivana Popović, posetila je GO Lazarevac i upoznala se sa aktuelnim pitanjima naše opštine.

Popovićeva  je najpre sa predstavnicima opštinskog rukovodstva, predsednikom Bojanom Stevićem i članom Veća, Nikolom Marinkovićem, posetila punkt za vakcinaciju u MZ Brajkovac, istakavši da je postojanje izdvojenih ambulanti u manjim mesnim zajednicama primer dobre prakse i jedini način da se izborimo sa pandemijom. Ona je još jednom pozvala sve građane da se u što većem broju prijave za vakcinaciju.

Narodna poslanica je nakon obilaska punkta za vakcinaciju u Brajkovcu, obišla i radove u Ulici Hilandarskoj, kod hrama Sv. Velikomučenika Dimitrija, gde je pre nekoliko dana započeta rekonstrukcija trotoara i platoa naspram crkve. Poslanica je sa opštinskim rukovodstvom razgovarala o aktuelnim, ali i budućim projektima u 2021. godini i izrazila zadovoljstvo  što Lazarevac očekuju veliki projekti.

U okviru posete održan je i sastanak sa predstavnicama Saveta za rodnu ravnopravnost GO Lazarevac. Narodna poslanica pohvalila je rad lazarevačkog  Saveta za rodnu ravnopravnost, koji se pre svega ogleda u osnaživanju i edukovanju žena u svetu preduzetništva i upućivanju na aktuelne projekte i subvencije koje daje država.

Popovićeva je istakla da ženska parlamentarna mreža i poslanice iz Narodne skupštine stoje uz sve Savete za rodnu ravnopravnost i daju podršku mladim preduzetnicama i poljoprivrednicama da pokrenu sopstveni biznis, a sve u cilju oživljavanja i unapređivanja pre svega ruralnih sredina, ali i cele zemlje i istakla da lazarevački Savet ima hjihovu punu podršku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE