Najava novih izleta Turističke agencije “Lastra” za jesen 2020.god.

Turistička agencija Lastra organizuje nove izlete za jesen:

18.10.2020. Vrnjačaka banja i Ljubostinja

      Program izleta obuhvata obilazak manastira Ljubostinja u blizini Trstenika i odlazak u Vrnjačku banju, slobodno vreme. Povratak je u kasnim popodnevnim satima.

                – cena: 1.300,00 din (u dve rate)

-polazak: 08:00 časova sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

21.10.2020.  manastir Tumane i Nimnik– na praznik Obretenja moštiju Svetog Jakova Tumanskog i u povratku poseta manastira Nimnik

U manastir Tumane se stiže pre 09.00 časova kada počinje Sveta liturgija. Nakon liturgije, u 10:30 je Blagosiljanje slavskog kolača, a u 12:00 počinju molitve za zdravlje. Putnici mogu otići i do isposnice Svetog Zosima gde se nalazi i izvor. U manastiru se nalaze mošti Svetog Zosima Tumanskog i Svetog Jakova Tumanskog, kao i Čudotvorna ikona Bogorodice „Kurskaja Tumanska“ i deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog. Nakon obilaska manastira Tumane, obilazi se manastir Nimnik. Povratak je planiran u kasnim popodnevnim satima.

– cena: 1.500,00 din. (u dve polumesečne rate)

– polazak: 04:30 časova sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

24.10.2020. Tara, Mećavnik i Kremna

Program izleta obuhvata obilazak turističkog naselja Drvengrad na Mećavniku koji se nalazi na Mokroj gori sa uračunatom ulaznicom u aranžman, posetu Kremnima gde se nalazi Spomen dom kremanskih proroka Miloša i Mitra Tarabića i slobodno vreme na Tari. Povratak je u večernjim časovima.

– cena: 1.800,00 din (u dve rate)

-polazak: 07:00 časova sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

01.11.2020. Zlatibor, El Paso City

Program izleta obuhvata obilazak tematskog parka El Paso City sa uračunatom ulaznicom u aranžman i slobodno vreme u centru Zlatibora. Povratak je u večernjim časovima.

Tematski park El Paso City (prelaz) dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao što reka Rio Grande, čini prirodnu granicu između SAD i Meksika, tako i reka koja protiče kompleksom El Paso City-ja na Zlatiboru, deli dve tematske celine na američki i srpski deo. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta.

Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina: kaubojski grad, indijansko selo i zlatiborski zaseok.

-cena: 1.700,00 din (u dve mesečne rate)

-polazak: u 07:00 časova sa parkinga ispred bivšeg restorana „Lovac“

 

OBAVEŠTENJE ZA PUTNIKE:

  Turistička agencija „Lastra“ još uvek privremeno funkcioniše na adresi Autobuske stanice u Lazarevcu, Kralja Petra I br. 2 u poslovnici Bus plusa, dok se ne završe radovi u objektu u Karađorđevoj 37.

Prijave za izlete se mogu vršiti na tel: 011/8118-062 i 064/8657851.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE