MZ Dren dobila novi asfalt

Kako je najavljeno, nastavljaju se radovi na asfaltiranju putnih pravaca u seoskim mesnim zajednicama na  teritoriji GO Lazarevac. Danas je završeno asfaltiranje u MZ Dren u Jankovića kraju. Meštani ovog dela Drena u Dušanovoj ulici dobiće 350 metara asfaltiranog puta.

Radove na asfaltiranju ove deonice posetio je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević sa članovima Veća opštine Lazarevac. Stević je ovom prilikom kazao da će se u narednim danima, u zavisnosti od vremenskih uslova biti urađena po jedna nova ulica u nekoj od seoskih mesnih zajednica u našoj opštini. Po njegovim rečima planirano je da se do kraja ove godine i početkom naredne asfaltira oko pedeset ulica.

Stević je najavio i radove koji će biti realizovani u narednom periodu, a tiču se asfaltiranja deonice koja povezuje MZ Dren i MZ Baroševac, kako bi se olakšalo putovanje onih koji putuju na posao u RB Kolubaru. Predsednik opštine takođe je najavio izgradnju dečijeg igrališta kod osnovne škole u Drenu, kao i proširenje i uređenje kapele na seoskom groblju u ovoj mesnoj zajednici.

Odbornik Skupštine GO Lazarevac, Bojan Đorđević, istakao je značaj asfaltiranja putnih pravaca u seoskim mesnim zajednicama izvan gradskog jezgra, kako bi se na neki način izjednačio kvalitet života meštana u celoj opštini.

Pored asfaltiranja puta i ulične rasvete u MZ Dren u narednom periodu očekuje se i dobijanje kanalizacione mreže.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE