„MTB Lazarevac 2021“ u subotu, 30.oktobra

PD Malci u saradnji sa lazarevačkim ljubiteljima planinskog biciklizma organizuje tradicionalno jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“ u subotu 30.10.2021. godine.

Okupljanje učesnika zakazano je u 9.30 časova,  start vožnje u 10.00 č. ispred Memorijalne kuće Kremenica. Izjave za medije: 9.45 č.

Ove godine vožnja se održava u selu Bistrica, sa startom i ciljem kod Memorijalne kuće Kremenica i spomen obeležja komandantu Gvozdenog puka Milivoju Stevanović Brki.

Memorijalna kuća u Kremenici

Trasa ide uglavnom šumskim putevima i makadamom, dužine oko 31 km i sa akumuliranim usponom od 700 m. Očekujemo oko 40 učesnika iz Lazarevca, Lajkovca, Valjeva, Loznice, Obrenovca, Beograda, Zemuna, Inđije, Aranđelovca…

Domaćini druženja, ljubitelji istorije i prirode sa Kremenice i Planinarsko društvo Malci iz Lazarevca u saradnji sa TO Lazarevac obezbedili su okrepu (sendvič i vodu) za sve učesnike vožnje. 

Napominjemo da je vožnja rekreativna, ne takmičarska,  svi učesnici su pobednici, a vremenskog limita za završetak vožnje nema.

Za naredne dane je najavljeno lepo i toplo vreme (sa temperaturama i do 18⁰C) te očekujemo suve staze. U slučaju naglog pogoršanja vremena vožnja će biti odložena/otkazana.

Za sve dodatne informacije pišite ili zovite: Aleksandar Kocić 0658120487, Mile Lazarević 0658124314.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE