Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin održao tribinu u Lazarevac

Lider Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, posetio je stranačke kolege u Lazarevcu i ovom prilikom održao tribinu u lazarevačkoj opštini za građane i simpatizere stranke. Vulin je rekao da je PSS partija borbene levice i da će zajedno sa svojim koalicionim partnerima učestvovati na predstojećim izborima.

U svom govoru Vulin je naglasio da je pokret socijalista kako socijalno, tako i nacionalno odgovorna politička partija i zato podržava ekonomski program SNS-a i predsednika Vučića, kao i njegovu nacionalnu politiku zaštite spskih nacionalnih interesa u samoj Srbiji i van granica naše zemlje.

„Neće biti nikakvih lomova i rezova u javnom sektoru, plate nisu smanjene, tri minimalca su obezbeđena, država je pokazala da je u stanju i da hoće da brine o svakom našem građaninu. Izborićemo se sa ekonomskim posledicama korone i ono što je čvrsto opredeljenje predsednika Vučića je da nastavimo da se ekonomski razvijamo i rastemo“, rekao je Vulin.

On je mišljenja da je politička stabilnost države pravo ime ovih izbora i da se ona mora sačuvati, jer bez nje ne postoji ni ekonomska, ni vojna, ni diplomatska snaga.

Vulin je pozvao građane da izađu na izbore 21. juna u što večem broju i podrže koaliciju okupljenu oko SNS-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE