Lazarevac za vikend u znaku humanitarnih akcija, bogat program za decu

Pred Lazarevčanima je vikend obeležen humanitarnim događajima, koji za cilj imaju prikupljanje novca za lečenje naše trinaestogodišnje sugrađanke Jane Simić i petogodišnjeg Andrije Dragutinovića iz Beograda.

U petak 20. avgusta na platou ispred Rudarske česme u periodu od 9 do 11 časova, biće organizovan humanitarni doručak za Janu i Andriju, zahvaljujući vlasnicima lazarevačkih pekara, picerija i restorana koji će donirati hranu.

Pozivaju se svi Lazarevčani da tog dana u što većem broju baš ovde kupe svoj doručak i tako pomognu Jani i Andriji.

Druga velika humanitarna akcija održaće se u subotu 21. avgusta u Gradskom parku u Lazarevcu u periodu od 17 do 20 časova. Organizovan je bogat sadržaj za decu: kreativna radionica, crtanje po licu, borilačke veštine, maskote različitih junaka, jahanje konja, autići i dvorac za skakanje kao i štand sa nagradnim igrama gde građane očekuju vredne nagrade (6 putovanja).

Prodajni humanitarni bazar počinje od 17 časova, dok je za 18 časova zakazana predstava za decu “Peđolino show”, a od 19 časova deca će imati priliku da se druže sa mađioničarem Bokijem. Moderator programa biće glumica Puls teatra iz Lazarevca, Jelena Cvijetić.

U subotu i nedelju (21. i 22. avgusta) u periodu od 10-15h, takođe će biti organizovani turniri u odbojci, košarci i fudbalu.

Jana Simić boluje od malignog tumora kičmene moždine, dok Andrija Dragutinović ima zaravnjen potiljačni region sa leve strane glave i potrebna u im novčana sredstva za dalje lečenje u inostranstvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE