Lazarevac bez struje 3. i 5. jula u prepodnevnim satima

Zbog planskih radova na 110 kV delu postrojenja u trafostanici TS 110/35kV Lazarevac, doći će do prekida u isporuci električne energije u subotu 3.jula 2021. godine u periodu od 05 do 11 časova, kao i u ponedeljak 5.jula.2021. godine od 05 do 09 časova.

Bez napajanja će u navedenim terminima biti naselja: Dudovica, Brajkovac, Barzilovica, Čibutkovica, Županjac, Stubica, Šušnjar, Lukavica, Šopić, Dren, Burovo, Bistrica, Vreoci, Medoševac, Sokolovo, deo Petke – Županjački put i Obrenove livade , Živanovići i Kućerine, deo Velikih Crljena osim kolonije TEK-a, kod zelene pijace i preko puta TE u Velikim Crljenima.

U samom Lazarevcu će bez napona biti svi delovi grada osim onih koji pripadaju užoj centralnoj gradskoj zoni, radi nesmetanog funkcionisanja javnih ustanova, Doma zdravlja, objekata vodosnabdevanja, ELektrodistribucije, objekata u kojima se odvija platni promet i veći trgovinsko-prehrambeni objekti. Apeluje se na korisnike koji budu imali napon u navedenim terminima, da ukoliko je moguće smanje potrošnju u granicama neophodnog.

Foto: vectorstock.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE