Kubanski trener u poseti BK “Greatest” i GO Lazarevac

Kubanski trener Horhe Luis Frometa na poziv Nenada Borovčanina, nekadašnjeg evropskog šampiona u boksu, a sada predsednika Bokserskog saveza Srbije, već godinu dana radi u stručnom štabu naše bokserske reprezentacije.

U cilju promocije ove plemenite veštine, Frometa trenutno boravi u poseti BK “Greatest”, gde će narednih nekoliko dana trenirati lazarevačke boksere.

Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, ugostio je kubanskog trenera Frometu i lazarevačkog trenera iz BK “Greatest”, Nemanju Stolića u svom kabinetu.

Kubanski trener pohvalio je rad BK “Greatest”, izdvojivši tri lazarevačka boksera iz juniorske kategorije kao veliki potencijal.  Klub broji dosta polaznika i obuhvata sve kategorije od najmlađih kadeta, preko juniora do seniora. Frometa je naglasio da klub radi po odličnom programu za šta je najzaslužniji trener Stolić i naveo da Srbi generalno imaju dobru genetiku i predispozicije za ovaj sport.

Frometa je rekao da se u Srbiji i Lazarevcu oseća kao kod kuće i da će se rado vratiti opet.

Predsednik opštine zahvalio se kubasnkom treneru Frometi na  poseti i izdvojenom vremenu koje je posvetio lazarevačkim bokserima, sa željom da neko od naših sugrađana u narednim godinama uzme učešće na Olimpijskim igrama, dodavši da će se opština u saradnji sa Bokserskim savezom Srbije i Gradom Beogradom truditi da u narednom periodu obezbedi što bolje uslove za rad naših boksera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE