Kraći period isporuke električne enegrije za 29. 7. 2020.

U sredu , 29.07.2020. u terminu od 07,00 – 14,00 časova, obavljaće se planirani radovi u dvema TS 35/10kV i zbog prirode posla koji se obavlja, obe TS moraju biti u isto vreme isključene sa distributivne mreže 35kV. Napajanje grada će se za to vreme obavljati samo preko jedne TS 35/10kV Lazarevac 1 (koja se nalazi u ulici Janka Stajčića). Radi prekomponovanja napajanja gradske mreže , kupci će u jutarnjim satima imati kraći prekid u isporuci električne energije, kao i nakon završetka planskih radova, u periodu od 13,30 do 14,30 časova. Molimo da u tim terminima ne prijavljujete nestanak napona , kako ne bi dodatno opterećivali dispečersku sužbu tokom vođenja manipulacija .

Ukoliko zbog preopterećenosti vodova , ne bude moglo da se obezbedi napajanje kompletnog konzuma koji se inače napaja sa ove tri TS 35/10kV, služba upravljanja će morati da primeni redukciju u isporuci električne energije za delove konzuma koji budu postizali opterećenje vodova znatno iznad dozvoljenih vrednosti , u trajanju najviše do 2 sata.

Iz tog razloga, apelujemo na sve kupce da u periodu vremena od 06 – 14 časova,maksimalno smanje potrošnju električne energije. Time ćete znatno doprineti da prekidi u isporuci električne energije budu svedeni na minimum, čime ćemo zajedno očuvati distributivni sistem od potencijlno mogućih havarijskih situacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE