Kolubarin superligaš Đuranović donirao dres u humanitarne svrhe

Humanitarna organizacija BUDI HUMAN.12 – Čibutkovica, vredno radi na svojim akcijama za prikupljanje novčanih sredstava za lečenje dece, a poznata je po organizaciji licitacija za sportske dresove.

Uroš Đuranović

Ovu humanitarnu akciju podržao je i Uroš Đuranović, trenutno najbolji igrač FK Kolubare iz Lazarevca. Uroš je odmah posle Rikarda i Kataia najbolji strelac Super lige Srbije. Đuranović je donirao dres Korone iz Poljske. za koju je nastupao pre Kolubare. Potpisan dres biće postavljen na aukciju i ceo prihod biće usmeren za lečenje dece za koju Humanitarna organizacija BUDI HUMAN.12 – Čibutkovica prikuplja novac (Jana Simić, Jovana Barušić, Vukan Vidojević, Nađa Đerić, Despot Šipić, Lav Pavičić, Aleksa Trajković, Tadija Gajić, Viktor Smolov i Milan Šolaja).

Vlada Radosavljević i Uroš Đuranović

Zahvaljujući Nikoli Drinčiću, nekadašnjem igraču FK Partizana i upravi Vojvodine, koja po drugi put izlazi u susret ovoj humanitarnoj organizaciji, narednih dana, doniraće potpisan dres, koji će se takođe naći na aukciji.

Osnivač Humanitarne organizacije BUDI HUMAN.12 – Čibutkovica, Vlada Radosavljević poručuje „Boriću se za svako dete u Srbiji da dođe do svog leka i ima normalan život“ i ujedno poziva sve humane ljude da 7. i 8. marta posete humanitarni bazar, koji će se održati ispred Rudarske česme u Lazarevcu i tako podrže Vukana Vidojevića, „dečaka oluju“, kako ga mama i tata zovu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE