Koalicija „Moramo“ pozvala Lazarevčane na glasanje

Predstavnici zeleno-leve koalcije „Moramo“ koju pored ostalih čine stranka „Ne davimo Beograd“, građanska platforma „Akcija“, pokret „Ekološki ustanak“  i forum Roma Srbije, održali su izložbu u glavnoj lazarevačkoj ulici i ispred zgrade GO Lazarevac pod nazivom ,,Savršeno – nedovršeno, moramo drugačije”.

Ovom prilikom Lazarevčanima se obratio Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije „Moramo“.

„Mi smo ovde da pričamo o politikama za budućnost o politikama za 21. vek i o tome kako građani trebaju i moraju da se pitaju i odlučuju o tome u kakvom okruženju žive. Za našu koaliciju „Moramo“  jedan od prvih prioriteta je decentralizacija grada. Mi mislimo da opština Lazarevac treba da uđe u proces dobijanja statusa grada. Druga stvar na kojoj insistiramo je revizija štetnih ugovora i otvaranje ugovora koji su potpisani u naše ime, a koji donose i ekonomsku,  a i štetu životnoj sredini. Treća stvar je pitanje zaštite životne sredine, borbe protiv zagađenja vazduha i sistemskom pristupu energetskoj tranziciji na način da mi kao zeleno leva koalicija brinemo o svakom radniku i da niko ne ostane bez posla. Četvrta stvar je pitanje vodosnabdevanja koje širom grada imamo kao veliki problem“, rekao je Veselinović.

On je pozvao građane Lazarevca da glasaju za koaliciju „Moramo“ , koja je na gradskim izborima pod rednim brojem 7, dok se na listi za parlamentarne izbore nalazi pod rednim brojem 9.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE