Još jedan Zvezdin dres na aukciji organizacije BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA

Fudbalski klub Crvena Zvezda po treći put izlazi u susret Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA i doniraće dres svog igrača Gejlora Kange sa potpisima igrača i stručnog štaba u humanitarne svrhe.

Po rečima Vlade Radosavljevića iz Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA, predhodni dres Crvene zvezve prodat je na aukciji za 40.000 dinara, a izlicitirao ga je Nemanje Ivanovića, nekadašnji predsednik FK Kolubare i to, za lečenje Jovane Barušić iz Odžaka, za koju je do sada Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA prikupila i uplatila 166.478 dinara.

Dres igrača Crvene zvezde, Gejlora Kange, biće postavljen na aukciju Licitiraj za život i ceo iznos biće uplaćen za našu trinaestogodišnju sugrađanku Janu Simić, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine i za koju je organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA  za kratko vreme prikupila i uplatila 1.565.986 dinara.

Vlada Radosavljević kaže, da veliku zahvalnost duguje Nikoli Jeliću, kordinatoru Crvene Zvezde, bez koga aukcije dresova iz ovog kluba, ne bi bile moguće.


Vlada Radosavljević i trener FK Partizana, Aleksandar Stanojević

BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA  je pre nekoliko dana na aukciji prodala dres FK Kolubare, takodje za našu Janu, a donator je bio Aca Jovanović, legenda FK Radničkog iz Niša i povremeni kapiten „Rudara“ iz Lazarevca. Vrednost  ovog dresa ostaje anonimna, jer su porodica Simić i kupac dresa izrazili želju.

Trenutno su na aukciji postavljeni dresovi FK Novi Pazar za Jovanu Barušić i dres Miloša Djokića, igrača FK Kolubare za lečenje Radovana Radakovića, bivšeg golmana Partizana.

U planu je da se kroz nekoliko dana postavi na aukciju i dres FK Partizana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE