Javni poziv GO Lazarevac za udruženja iz svih oblasti poljoprivrede

Pored aktuelnih javnih poziva Grada Beograda i GO Lazarevac  u poljoprivredi za individualna poljoprivredna gazdinstva, gradska opština Lazarevac raspisala je danas Javni poziv ka udruženjima iz svih oblasti poljoprivrede .

Ovim Javnim pozivom obuhvaćena su sva udruženja koja egzistiraju na teritoriji naše opštine , a tiču se unapređenja i razvoja konjarstva, povrtarstva, pčelarstva i vinogradarstva.

Raspisivanje ovog javnog poziva, član Veća GO Lazarevac, zadužen za poljoprivredu, Nenad Bačanac, iskoristio je da pozove sve poljoprivrednike na udruživanje u bilo kom vidu, jer u eri poskupljivanja goriva, hrane i đubriva, udruživanje  može da im obezbedi opstanak na tržištu i bolju profitabilnost. Ministarstvo za brigu o selu raspisaće u maju Javni poziv za udruživanje u zadruge.

Svi zainteresovani poljoprivrednici za registraciju udruženja i zadruga, mogu se obratiti Kancelariji za poljoprivredu GO Lazarevac na broj telefona 011/8126-991 ili doći lično u prostorije kancelarije u Karađorđevoj ulici (zgrada Socijalnog).

Rok za podnošenje prijave na ovaj Javni poziv traje do 06.04.2022. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE