Javna prezentacija Urbanističkog projekta za izmeštanje reke Peštan i lokalnog puta Vreoci–Zeoke

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je javnu prezentaciju Urbanističkog projekta izgradnje infrastrukturnog koridora (faza 2) za izmeštanje reke Peštan i lokalnog puta u Lazarevcu, radi gradnje novog površinskog kopa Polje E u okviru rudarskog basena Kolubara.

Javna prezentacija Urbanističkog projekta izgradnje infrastrukturnog koridora II faza za izmeštanje reke Peštan i lokalnog puta Vreoci-Zeoke, održaće se od 5. do 11. maja u zgradi Ministarstva građevinsrstva, saobraćaja i infrastrukture Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Kralja Milutina 10a, Beograd, u zgradi GO Lazarevac, Karađorđeva 42, Lazarevac, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs).

Stručni obrađivač Urbanističkog projekta je „ARHIPLAN” d.o.o, Aranđelovac, Kneza Mihaila br.66, a podnosilac zahteva i investitor za izradu Urbanističkog projekta je JP „Elektroprivreda Srbije”, ogranak RB Kolubara, Svetog Save 1, Lazarevac.

Zainteresovana lica mogu tokom javne prezentacije da izvrše uvid u Urbanistički projekat u prostorijama Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Kralja Milutina 10a, Beograd, u prostorijama GO Lazarevac, Karađorđeva 42, Lazarevac, svakog radnog dana od 9 do 15 časova, odnosno na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs), kao i da svoje primedbe i sugestije u pisanoj formi dostave Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd u toku trajanja javne prezentacije, zaključno sa 11. majem 2022. godine.

Foto: www. eps.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE