Izgradnja kanalizacione mreži u Ulicama Milice Stojadinović Srpkinje i Branka Pešića

Završeni su radovi na kanalizacionoj mreži u Ulicama Milice Stojadinović Srpkinje i Ulici Branka Pešića. Radove su obišli predsednik GO Lazarevac sa svojim saradnicima i rukovodstvo Javnog preduzeća za komunalnu privredu Lazarevac, kao I predstavnici MZ Dušan Petrović Šane.

„Završena je deonica u dužini od 550 metara po pitanju kanalizacione mreže, koja će spajati Ulicu Vladike Nikolaja Velimirovića i Milice Stojadinović Srpkinje“, rekao je predsednik opštine Bojan Stević i dodao da je trenutno priključeno više od dvadeset domaćinstava, ali da se izgradnjom ove mreže ostvaruje mogućnost priključenja još domaćinstava.

Stević je takođe najavio da će uskoro biti završena projektna dokumentacija,nakon koje će početi potpuna rekonstrukcija Ulice Milice Srkinje sve do Ulice Nikolaja Velimirovića, koja podrazumeva izgradnju kanalizacione i toplifikacione mreže, kao i asfaltiranje sa trotoarom i uličnu rasveta.

Aleksandar Rakić, v.d. direktora JPKP Lazarevac, izjavio je da je to preduzeće izvelo radove na izgradnji fekalne kanalizacione mreže F250 i time je rešen problem izlivanja postojeće kanalizacije, pogotovo onih domaćinstava koje se nalaže na nižim kotama.

Predsednik MZ Dušan Petrović Šane, Milan Mihajlović, u ime svih građana ove zajednice, zahvalio se rukovodstvu GO Lazarevac i dodao da se na ove radove čekalo dugi niz godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE