Internacionalni plesni festival “Dance zone” 27. marta u Lazarevcu

Plesni klub „Kolus“ organizuje internacionalni plesni festival u nedelju, 27. marta u velikoj hali Sportsko-rekreativnog centra „Kolubara“ u Lazarevcu, a tim povodom, predsednik opštine, Bojan Stević, primio je organizatore iz plesnog kluba i Saveza sportova.

Festival sje podržala gradska opština Lazarevac, a predsednik opštine, Bojan Stević, izrazio je zadovoljstvo što se jedan ovakav festival održava u našem gradu i pozvao sve svoje sugrađane da u nedelju posete festival i uživaju u plesnom spektaklu. Stević je pohvalio rad i zalaganje plesnog kluba „Kolus“, uz nadu da će u narednim godinama ovaj festival sve više rasti.

 “Dance zone” takmičenje održava se po drugi put u našem gradu i okupiće oko 1400 takmičara iz Srbije i regiona, iz Rumunije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske i Crne Gore, rekla je predsednica PK  „Kolus“, Sandra Đurđević. Festival je takmičarskog karaktera, a za najbolje takmičare obezbeđene su novčane nagrade u kategorijama formacije, grupe, parovi i solisti. Takmičare će ocenjivati srpske i internacionalne sudije.

Đurđević je rekla da je plesni klub „Kolus“ članica Srpske asocijacije plesnih organizacija, koja je član IDO Evropske organizacije, pa se ovo takmičenje održava u skladu sa evropskim pravilnikom i dodala da, klub „Kolus“ ima dobru seniorsku i juniorsku ekipu koja na internaconalnim takmičenjima ostvaruje odlične rezultate.

Takmičenje će se odvijati na dva stejdža, glavni stejdž u SRC „Kolubara“, dok će drugi biti do 13 časova u odbojkaškoj sali sportskog centra. Svečano otvaranje i defile svih učesnika zakazano je za 15:30 časova.

Foto: DANCE ZONE Facebook

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE