Humanitarni bazar za Janu Simić u petak 16.jula ispred Rudarske česme

U petak 16.juna na platou ispred Rudarske česme biće organizovan humanitarni bazar za našu sugrađanku Janu Simić, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine i kojoj je hitno potrebno lečenje u inostranstvu.

Bazar se realizuje u organizaciji grupe građana, pod nazivom “Lazarevac za Janu Simić”, a uz podršku mnogobrojnih humanih sugrađana i sponzora.

Bazar je koncipiran iz dva dela, od 09 do 11 časova biće održan humanitarni doručak za Janu, a od 17 do 21 čas  prodajni bazar, kao  i program za decu, izjavila je za Radio Galaxy i Galaxy media portal, Mirjana Milojević, jedan od organizatora bazara.

Na bazaru će biti izložene knjige, igračke, hrana, a za najmlađe je organizovan bogat zabavni program, mađioničar, pletenje kikica, crtanje po licu i td. Na svim štandovima biće postavljene kutije za prilog.

Sav prilog od prodaje na doručku i bazaru biće uplaćen za Janino lečenje.

Iz organizacije “Lazarevac za Janu Simić” pozivaju sve Lazrevčane da se odazovu ovoj akciji i posete bazar u petak 16.jula i na taj način pomognu Janinom ozdravljenju.

Sve dodatne informacije u vezi sa bazarom i učešćem na istom, možete naći na Facebook stranici organizacije „Lazarevac za Janu Simić“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE