Humanitarni baletski koncert Centra za umetničku igru „Srna“ 1.jula

Centar za umetničku igru „Srna“ organizuje humanitarni koncert u sredu, 1. jula od 18 časova na platou ispred Biblioteke „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu.

Koncert nosi naziv „Srne – Za Sofijin prvi korak“ i sav prikupljeni novac ići će za lečenje jednogodišnje Sofije Markuljević iz Beograda koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1. Lečenje je moguće jedino u inostranstvu i ono iznosi preko 2 miliona dolara koje je potrebno skupiti do sledeće godine, kako bi Sofija započela lečenje.

Kutija za donaciju biće postavljena pored bine i svoje priloge možete ostaviti u periodu od 18 do 21 čas.

Direktorka Centra za umetničku igru „Srna“ Sandra Voloder istakla je da zbog situacije sa pandemijom nije mogao biti održan završni koncert, te se zato organizuje ovaj na otvorenom i zamolila sve posetioce da održavaju socijalnu distancu i ne prave preveliku gužvu. Ona se takođe zahvalila direktorki Biblioteke, Jasmini Ivanković na pomoći oko realizacije ovog humanitarnog koncerta.

Na ovom koncertu predstaviće nam se balerine različitog uzrasta, od zabavišta do juniorki, igraće moderan i klasičan balet i motoričke vežbe za decu od tri do pet godina.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE