Humanitarne akcije za Janu Simić (1. 3. i 4. jul)

U toku je prikupljanje novca za lečenje naše sugrađanke, trinaestogodišnje Jane Simić, kojoj je potrebno novac za lečenje u inostranstvu (govori se o cifri od 50.000 do 100.000 evra + troškovi stanovanja i boravka u inostranstvu tokom 3 meseca terapije). Novac je potrebno prikupiti u što kraćem roku (tri nedelje). Jana nije na spisku nijedne fondacije za lečenje dece, s toga joj je pomoć svojih sugrađana utoliko potrebnija.

Humanitarni događaji, koji se organizuju tokom ove nedelje za Janu su:

  • 1.jul, “Kafe GEM”, Šopić, gost večeri Bojan Pavlović – Zvezde Granda, ulaz 100 dinara, u organizaciji Budi human.12 iz Čibutkovice (Vlada Radosavljević)
  • 3.jul, Prostor ispred murala kod kafića “Kabinet 23”, Lazarevac, “Ples za Janu” u organizaciji Shoo shoo sound, (dečija animacija, radionice, puzijada za bebe, muzički deo programa čine lazarevački di džejevi), ulaz 500 + dinara
  • 4.jul, restoran „Bucman“ u Šopiću sav prihod od prodate hrane tog dana uplatiće na Janin račun. Mesnate proizvode doniraće mesara „Sinđelić“ iz Lazarevca.

Donacije se mogu izvršiti i direktnom uplatom na račun Janine mame, Vesne Belić.

  • za uplate iz Srbije na račun: 165000701340089445 (Addiko banka)
  • za uplate iz inostranstva na račun: RS35165000701340090803 (Addiko banka)

Za Janino bolje sutra! 

Jana Simić je trinaestogodišnja devojčica iz Lazarevca koja koja već šest godina boluje od malignog tumora kičmene moždine, Anaplasicni Ependimom Gradus III u sakralnom delu kičmenog kanala i potrebno joj je dalje lečenje u inostranstvu.

Jana je od 2015. do sada, operisana sedam puta na neurohirurgiji u Beogradu, što je ostavilo brojne posledice na njeno fizičko stanje. Takođe je prošla ciklus od 30 zračenja na Institutu za onkologiju i radilogiju Srbije, kao I dva ciklusa hemoterapije, duga skoro godinu dana. Pored svog truda najboljeg tima neurohirurga, onkologa, radiologa koje naša zemlja ima, Janina bolest je uporna I tumor se stalno vraća, što Janu čini fenomenom, jer doktori ovakav slučaj još nisu videli.

Trag nade za Janino bolje sutra, doktori i porodica pokušavaju da nađu u inostranstvu na klinikama koje pružaju mogućnost da se protonskom zračnom terapijom Janino stanje znatno popravi I da se tumoru najzad stane na put.

Troškovi lečenja ovom metodom broje se u desetinama hiljada evra uz dodatne troškove boravka van bolnice u vreme između terapija. Janina porodica nije u mogućnosti da se sama izbori sa svim finansijskim izazovima, koje ovaj spasonosni podvig nosi, te moli sve ljude dobre volje da pomognu, ako i koliko god mogu, kako bi kroz ceo ovaj proces prošli sa što manje muke i problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE