Humanitarna žurka za Janu Simić

U subotu, 3.jula 2021. godine organizuje se humanitarna žurka za Janu Simić, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Žurka se organizuje na prostoru ispred murala kod kafića „Kabinet 23“ u Ulici Branislava Nušića na Orašcu i to, pod nazivom „Ples za Janu“ u organizaciji Shoo shoo sound-a.

Od 17 časova biće organizovan deo programa namenjen deci (animacija, radionice, puzijada za bebe), dok se za 18 časova planira početak muzičkog dela na kome će nastupiti lazarevački di džejevi: DJ Cveja, DJ Igor Zorić, King Calypso, Wise D & Kobe i DJ Skinny.

Ulaz je 500 + dinara i sav prilog biće uplaćen za lečenje Jane Simić.

Donacije se mogu izvršiti i direktnom uplatom na račun Janine mame, Vesne Belić.

  • za uplate iz Srbije na račun: 165000701340089445 (Addiko banka)
  • za uplate iz inostranstva na račun: RS35165000701340090803 (Addiko banka)

Za Janino bolje sutra! 

Jana Simić je trinaestogodišnja devojčica iz Lazarevca koja koja već šest godina boluje od malignog tumora kičmene moždine, Anaplasicni Ependimom Gradus III u sakralnom delu kičmenog kanala i potrebno joj je dalje lečenje u inostranstvu.

Jana je od 2015. do sada, operisana sedam puta na neurohirurgiji u Beogradu, što je ostavilo brojne posledice na njeno fizičko stanje. Takođe je prošla ciklus od 30 zračenja na Institutu za onkologiju i radilogiju Srbije, kao I dva ciklusa hemoterapije, duga skoro godinu dana. Pored svog truda najboljeg tima neurohirurga, onkologa, radiologa koje naša zemlja ima, Janina bolest je uporna I tumor se stalno vraća, što Janu čini fenomenom, jer doktori ovakav slučaj još nisu videli.

Trag nade za Janino bolje sutra, doktori i porodica pokušavaju da nađu u inostranstvu na klinikama koje pružaju mogućnost da se protonskom zračnom terapijom Janino stanje znatno popravi I da se tumoru najzad stane na put.

Troškovi lečenja ovom metodom broje se u desetinama hiljada evra uz dodatne troškove boravka van bolnice u vreme između terapija. Janina porodica nije u mogućnosti da se sama izbori sa svim finansijskim izazovima, koje ovaj spasonosni podvig nosi, te moli sve ljude dobre volje da pomognu, ako i koliko god mogu, kako bi kroz ceo ovaj proces prošli sa što manje muke i problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE